jag ÄR MJÄLLBY

jag ÄR MJÄLLBY - avsnitt 37 - Peter Antoine

May 11, 2021

Hur tillåtande är vi mot människor som faller utanför ramarna? Hur gärna vill vi på allvar lära känna människor som inte riktigt går att ha i möblerade rum? 

Vems ansvar är det när hela världen verkar tippa åt ett annat håll varje dag? Är allting alla andras fel? Vad är min del i det som sker.

Peter Antoine är en av Sveriges mest erfarna och kunniga tränare. Han är också en personlighet som aldrig stannat kvar i de led och korridorer som både han själv och andra ställt honom i. Han är en obekväm jävel helt enkelt.

Varför är han sådan? Hur ser han på sin egen gärning idag? Hur upplevde han sin tid i Mjällby? Är han alltid arg på allting? Vad skulle han kunna bidra med idag? 

Jag har alltid haft stor respekt för Antoine. Jag högaktar människor som inte alltid tar den enkla vägen. Det var också intressant att höra hans analys av Mjällby 2021 och med vilken barsk kärlek han ser på Mjällby, både och nu.

 

Det blir också ett samtal om spriten, om drömmarna, om minnena, om tiden som tv-tyckare, om efterfesterna med Peppe Eng och de andra kändisarna och om spriten, och om kärleken till både Sverige och Tyskland.

Möt en av svensk fotbolls allra färgstarkaste personligheter.

Tack Peter för din öppenhet, din ärlighet och för att du ville träffa mig.

Tack till Hanöhus Hällevik för att ni är med och gör projektet möjligt.

Tack till Mjällby AIF som låter mig få ara gäst i er verklighet.

/Marcus Birro, programledare.

Podbean App

Play this podcast on Podbean App